Elever og kunder udtaler

Igennem årene er der løbet meget vand igennem åen lige som der er gået rigtig mange mennesker igennem firmaet.

Her er nogen inspirerende og rørende udtalelser som vi vil dele med dig.

Elev på uddannelsen Dyretelepati & Healing 2018-19

Da jeg startede på uddannelsen var jeg usikker på min kunnen, på mine evner og tvivlede på mig selv.Men allerede på dag 1., formåede Luna, på sin kærlige og professionelle facon, at styrke os alle i troen på os selv. Sammen med Lucasz er de to et stærkt par, der bringer masser energi til rejsen.

Det har været en rejse, med en fantastisk udvikling. Hver eneste weekend er fuld af viden og oplevelser med undervisning, øvelser med hinanden og dyrerne. Masser af grin og ærlighed i en tryg og varm atmosfære, hvor Luna og Lucasz favner os alle.

Jeg er ikke mere i tvivl på min kunnen, hvad jeg er evig taknemmelig for, at Luna og Lucasz har hjulpet mig med at se❤
Kærligst Siff
 
 Sommerfugl
 

“Jeg er så dybt taknemmelig og glad for det forbedret forhold jeg har fået til min hest men også til min familie efter at Luna var medie for min hest, aldrig havde jeg selv set at det var mig og min gamle bagage som var årsagen til hans voldsomme adfærd, spooky men fedt at det er blevet løst.”

Dorthe Jensen/ Karrebæksminde

 

Sommerfugl

 

“I stedet for at gå hos en der kan hjælpe mig med at arbejde med mig selv så jeg kan være glad og lytte til mig så bruger jeg at ringe jævnligt til Luna og få vent tingene samt redskaber til at arbejde videre på min spirituelle vej. Det er nemt at sende en sms og få en tid når jeg er brændt fast i mig eget spin.”

Tina Vinkel/ Jylland

Sommerfugl

Comments are closed.