Business Coaching

Business coaching

Business Coaching

Innovation via intuition​

Kommunikation og samarbejde er en evig opgave i en virksomhed, men ekstremt vigtigt for at innovationen kan køre i højeste gear. I en tid hvor tingende går stærkt.

Det kan virkelig godt betale sig for en virksomhed, at investere i at holde sine medarbejde top tunet. Ingen er nået til tops i sit liv og karriere uden en form for Coach.

Figur af forretningsfolk

Hvad er Business Coaching og hvordan kan det bruges?

Business Coaching forgår som 1:1 sessioner hvor du som virksomhedsejer, leder, iværksætter kan få vendt de udfordringer som du møder i hverdagen til ressourcer. Du kommer ud over rampen, med dine mål, som vi gennem går inden at vi går i gang. Det er ikke altid at mennesker er helt bevidste om deres virkelige mål, de vil bare gerne flytte sig og blive helt skarp på dine drømme, visioner, missioner og mål.

 

Figur af forretningsfolk

Business Team Coaching.

er lidt ligesom 1:1 sessioner, det er bare teamet, en gruppe som bliver coachet på hvor de vil hen i fællesskab. De problemer og stridigheder som er en stopklods for ,at de arbejder i flow, kommer op til overfladen. 

Det gælder om at finde en fælles retning og følge den. At alle arbejder hen imod den samme vision, mission med et sæt fælles spilleregler.

I Business Team Coaching skabes der et trygt rum, hvor alle bliver bragt i spil og komme frem med deres. Det som er usagt, frustrationer som giver dårlige energi, fylder og giver spændinger i hverdagen, bliver sagt og bragt til overfladen og ophævet. Energien til innovation igen kan flyde i temaet. I vil sammen komme tættere på jeres mål/Vision og i vil komme til at kende hinanden på en ny måde.

Vision i et team, er med til at, i kan opnå helt unike og ekstraordinære resultater.

Det er en effektiv måde til, at teamlederen kan få udtrykt hvad og hvor meget der forventes af teamet, samt hvor teamlederen drømmer om at få temaet hen.

Sagt på en anden måde, hvilken retning vil virksomheden have sine medarbejdere til at gå sammen, i stedet for hver sin retning.

Figur af forretningsfolk

Business Team Coaching får alle til at spille sammen om en bold, med alle ressourcer sat til fri, hvilket giver de mest unikke arbejdsforhold, til at være i flow. Innovation er stærkes med intuition. Dem som formår det, er dem som kommer først i mål.

Figur af forretningsfolk

Vi tilbyder også dette, som vi har en fest med og elsker at gøre:

Enneagrammet workshop hvor medarbejdere og ledere får et indblik i de forskellige personlighedstyper og hvordan at det udspiller sig i forskellige situationer på arbejdspladsen. Det kan være utroligt simpelt at samarbejde når man forstår de forskellige typers reaktioner, mimik, kropssprog og opfattelse af verdens billedet. Det er et unikt værktøj til personligudvikling og spirituel vækst, jo sundere en medarbejder er i sin type jo mere innovative og intuitive er de. Workshoppen bliver udført med seriøsitet og humor.

En tilbagemelding fra Byretten i København :

“ Det var virkelig en inspirerende og givende workshop, noget af en øjenåbner som har givet et bedre arbejdes miljø”

Skriv eller ring for tilbud