Hvad er det første du ligger mærke til ved et billede?

SER DU DEN GLIMTENDE RAMME ELLER DET DYBE INDHOLD PÅ LÆRREDET?

 

Når fokus er på rammen i stedet for indholdet, overser vi den vigtigste læren i livet.

Det er så nemt at blive revet med af en smuk ramme med sten som glimter i solen men det er ikke der, at hjertet det sidder, det sidder inde bag ved. Hjertet er i dybden af billedet og der er flere lag som må ses forbi. De lag er måske ikke altid så kønne og kan vække ubehag i os. Det er bare vigtigt her at huske at alt ubehag fra den ydre verden er vores ejet i den dom, vurdering som vi laver.

Den mest effektive opskrift på stress er at følge verdens normer med hvordan at noget skal se ud af noget, for at være noget. Huset skal være det rigtige og det skal skinne rent og pænt, køre i den rigtige sidste nye model af en bil, børnene skal være glade og dyrke sport og få gode karakterer så de kan få den rigtig uddannelse og så videre. Der er så ment ikke noget galt med disse ting men når det er ud fra, at det skal være det rigtige for at se ud af noget, få anerkendelse og føle sig som god nok så er det, det som styre os og ikke vores dybe kærlige selv. Det handler om at turde kigge bagved, turde at lade være med at vurdere rigtigt og forkert. Det kan være lige så stressende ikke at have disse ting men ville have dem for at tro at det er lykken. Stress er en tilstand hvor vi er fanget i frygt og kommet væk fra vores essens, vores sjæl kan ikke nå os mere med vejledning om hvad der er kærligt. Inde bag ved et hvert billede sidder der det smukke rene klare lys og venter på, at du får øje på det og husker at det er det som du er i virkeligheden. Ren kærlighed.

For at indtage dit eget lys må du træne dit sind, som en muskel til at vælge hvem du vil lytte til, vil du lytte til Egoet om mere og mere, at der mangler noget  eller vil du lytte til dit højere selv, din sjæl om at du har alt, er alt og tage en kærlig beslutning om at se tingene på en anden måde og ophæve alle overbevisninger om det modsatte.

Dette er bæredygtighed, da det vil lette et enormt press på verden om at opfylde en rolle som dem aldrig kan komme til da den er en projektion. ALT forandring må derfor altid skabes i dit sind ved at gøre op med de projektioner som du laver.

Der er ingen som har sagt at du skal gøre det alene, derfor er der altid hjælp at hente.

 

Det smukkeste lysende billede behøver ikke nogen ramme men er helt frit.

 

I Kærlighed

Luna Glavind

Awakening Mind Training

Kan du lide vores indhold, del med dit netværk
Facebook
Facebook
Follow by Email
LinkedIn
Google+
Google+
https://intuitivconsult.dk/hvad-er-det-foerste-du-laegger-maerke-til-ved-et-billede/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *