Life Coaching

Gammel bro

Vend stress til kærlighed

Life coaching er et mix af clairvoyant coaching, healing og psykologisk indsigt.

Du får klarhed over dit liv og hjælpen til den forandring som du ønsker dig.

Det ligger i menneskers natur at være søgende på mere og mere materielt – image eller lykke, visdom, fred og glæde.

Hvad er det som fylder og forstyrre i dit liv og dit tankesæt?

 Er det drømme som er brast, konflikt, stress, depression, traumer, angst, smerter, fobier?

Life coaching som er en coaching hvor vi bruger vores intution og clairvoyante evner til, at  hjælpe dig med at se tingene på en anden måde og sætte dig selv fri til at være den du er. Det er et forløb hvor du kommer tættere på dig selv og sætter dig fri af begrænsninger og får redskaber og muligheden for at udvikle dig derhen som du drømmer om.

En session med Luna kan også indeholde Hypnoterapi til de dybere liggende styre mekanismer som i fobier og tvangspræget adfærd. Hypnoterapi er terapi/ccoaching i hypnose, hvor du vil kunne huske det hele bagefter men der er sket en omkodning i dit sind. Det er en ubeskrivelig skøn oplevelse.

Der er altid en anden måde at se tingene på, som vil sætte dig fri.

Bestil en gratis forhåndssamtale og find ud af om du vil have vores hjælp HERg

Sommerfugl

Sådan foregår en session.

En session starter med at du bliver budt velkommen i vores hyggelige lokale med en afslappede atmosfære hvor du bliver tilbudt en kop kaffe eller te og vand. I de fleste tilfælde vil vi have haft en forhånds samtale over telefonen, så vi ved hvor vi skal starte.

Du fortæller hvad du har brug for og hvad du ønsker dig af vores samarbejde. Er du i tvivl om dit mål, hvor du vil hen, så finder vi det sammen.

Igennem session vil vi arbejde os igennem problemerne og vende dem til løsninger. Du får redskaber og og opgaver til næste møde gang.

Hvis det ønskes vil vi i afslutningen af sessionen guide dig ind i en meditation til at integrere de indsigter og den selverkendelse som følger med og du vil samtidig modtage en healing som vil støtte dig i din proces og lette dit sind.

Sommerfugl

Vi møder på alle fronter i livet begrænsninger og modstand på at stå stærkt og solidt i os selv i kærlighed til os selv, livet og alle relationer og det kan være familie som kollegaer. Det er vigtigt at træne sindet som en muskel i vælge hvordan du selv vil møde verden, hvilken tilstand vil du være i, det er din tilstand i dig selv som afgør hvordan at du opfatter verden.

Det er i realiteten det eneste som du kan gøre noget ved, eftersom at du ikke kan ændre verden men kun din måde at se den på. 

Life coaching besøgsrum

Find din Life Coach

Stå stærkere i dig selv og din intuition med hjælp af 2 mennesker med stor erfaring, i at arbejde med sig selv og hjælpe andre til det samme?

Du kan vælge enten:

Luna Glavind
Clairvoyant/klarsynet coach & spirituelle underviser & healer.

Eller

Lucazs Razz Willemoes
Master coach fra Mindjuce & healer.

Gratis: 

Book GRATIS forhånds samtale HER

Priser:

Coaching pr. gang 850,00 kr.

Spar 200,00 kr.

Køb 3 gange til 2350,00 kr.(betales på en gang) 

Spar 450 kr

Køb 5 gange 3800,00 kr. (betales på en gang)

Betaling via mobile pay 99396 eller konto overførelse 3409 12646097

Afbud:

Ved udeblivelse opkræves 75 % af beløbet.

Ved afbud inden for 12 timer opkræves 50 % af beløbet.

 

Comments are closed.