Med dyrene som vidner – spørg dem dog de ser alt!

Jeg høre tit i situationer som efter indbrud, tyveri, ulykker  eller noget som er sket på heste folden, at folk siger  “ja hvis bare at vi kunne spørge dyrene om hvad eller hvem” og jeg siger jamen det kan vi jo bare gøre.

Jeg har lige i dag, stået i en sådan situation igen, hvor der havde været indbrud i en stald og hestene vidste godt hvem det var og fortalte det igennem mig. Vi har som mennekser så travlt med ,at ville have en betydning med vores Ego, at vi overser det mest enkle og naturlige som er lig foran os. Jeg håber og ønsker virkelig ,at der kommer en dag hvor alle tager dyrenes vidnesbyrd for gode vare og de får den plads i verden der tilhøre dem. En verden hvor der er ligeværdighed.

Det kunne da være vildt cool hvis de også fik lov til at være med til at opklare forbrydelser 🙂 men det vil nok i den anden ende gøre, at nogen må lade livet på den konto. Det er jeg så ret sikker på, at de ikke vil have noget imod, hvis det indebære at de generalt bliver respekteret ,for det som de ellers byder ind med og ikke bliver gjort til en ting i fabrikker. De ønsker at blive set og lyttet til som de lysende kærlige væsener de er, som gerne stiller op for at vi kan lære, hvad livet handler om i virkeligheden.

Dyrenes ser og registrere alt og det er menneskers arrogance i, at tro at de er de eneste som kan og ved noget, at de er de vigtigste her på kloden. Selv om dyrene ikke taler vores sprog, så kan vi i vores naturlige selv bruge vores mest naturlige kommunikationsform ,som vi har inden at vi overhovedet lære et sprog som der larmer, kommunikere med hinanden og dyrene. Rent faktisk kan vi kommunikere med alt levende. Komunikation betyder forening og når vi forener os med vores sande naturlige selv, kan vi forene os med andre.

Dyrene er rent faktisk oplagte vidner til rigtig mange situationer vi skal bare væne os til at bruge dem lige som vi skal væne os til at bruge dem som makker i personlig udviklng. Dyrene er også vidne til hvordan at vi behandler hinanden og andre dyr. De er vidne til vores tankegang og overbevisninger og vores kropsprog ( som vi jo vd siger rigtig meget om os) De er vidne til vores katastrofale behandling af jorden med et sindsygt overforbrug der smadre vores klima. Hvis vi skal vende skuden i den rette retning må vi lære af naturen og dyrene.

I kærlighed

Luna Glavind

 

Kan du lide vores indhold, del med dit netværk
Facebook
Facebook
Follow by Email
LinkedIn
Google+
Google+
https://intuitivconsult.dk/med-dyrene-som-vidner-spoerg-dem-dog-de-ser-alt/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *