Fra overspringshandling til handling – med frygten som vejviser

Fra overspringshandling til handling – med frygten som vejviser

 

Det er den sidste tid blevet ekstremt tydeligt for mig når jeg springer over den handling som kræves med den inspiration som kommer fra min intuition, vejledning og finder på noget andet som er sjovere.

Det gør jo så, at jeg ikke får lavet som er vigtigt for mig lige nu. Det vigtigste som er, at gå igennem frygten i stedet for uden om. Min frygt for at blive helt tydelig fremme med succes, næ da hellere holde mig lidt i baggrunden, som har holdt mig tilbage. Derfor kan jeg bruge min frygt som vejviser, det er den vej jeg må gå, for at gøre op med den frygt som har styret mig, den frygt som jeg selv har lavet uden kærlighed og tillid til mig selv og som er en illusion, for den er ikke virkelig, den opleves bare sådan når den ses med de samme briller om og om igen. Med et nyt sæt briller fra mit åndelige selv kan jeg se, at det er skygger for lyset. Frygten laver vi når vi tror at vi skal klare det hele selv og glemmer at vi er elsket, støttet og vejledt indefra.

Det er noget som jeg har trænet i noget tid sammen med Kasper, min hest, når vi springer for han vil hellere løbe uden om, selv om at han egentlig synes at det er sjovt ,så afspejler han min frygt. Når jeg har fokus på forhindringen i stedet for at se over forhindringen så går det galt. Med fokus over forhindringen, frem med handling og drift i glæde og tillid går det i flow, flydende leg.. Når nu jeg er kaldet til at SE klart så må jeg træne i at gå igennem frygten skygger for at komme til det klare smukke kærlige lys som er min sandhed. Kærlighed er det eneste virkelige og har derfor ingen modsætning, frygt er en illusion og må ophæves med kærlighed.

Når jeg mærker spændinger, stagnation og trykken i solarplexus ved jeg at der er frygt på spil og tænker, hvad vil kærlighed gøre, hvad vil jeg gøre hvis jeg ikke er bange. Når der er gået et øjeblik hvor jeg vælger en dyb vejrtrækning og at se det med mit åndelige selv, kan jeg se lyset og mærke glæden og energien boble til den handling som vil være det som får mig ud af frygt og stagnation. Overspringshandlinger kan komme i vildt mange udgaver. Mange tænker, at det er når jeg skal checke Facebook, spise, drikke noget men det kommer i skjulte former fra vores dybeste ubevidste, projekteret ud på vores omgivelser og dermed også dyrene. Mange dyr har de skøreste sygdomme og lidelser, jeg ser det blandt andet i heste verdenen hvor der er alt, for meget fokus på at der er noget ”galt” med hesten i stedet for at tage ansvar for  at kigge ind ad. Det er  et fix af egoet og frygten for ikke at være god nok, at kunne fixe sit dyr.Der er ingen som slipper for at arbejde med sig selv. Alle må lære at tage ansvar for deres projektioner og tage det hjem som de ikke vil se i sig selv. Rigtig mange har dyr tæt på sig og de kan være den bedste makker til vågne op og tage det fulde ansvar for vores eget og vores frygt. Det giver adgang ti den største styrke af alle.

Hvis jeg lader frygten styre mig vil den vokse og tage mere og mere magt over mig så jeg til sidst glemmer hvad jeg er i virkeligheden og den kærlighed som kan lede mig til det liv hvor jeg har den største værdi for helheden. Den er ren glæde og fred i sindet.

Det som virker som det nemmeste er som regel ikke det nemmeste i længden. Vores samfund er efterhånden blevet alt for fokuseret på at det skal være nemt, jeg kalder det Mac D syndrom, vil skal have det nemt for ikke at blive stresset. Vi må erkende at det ikke virker eftersom at vi aldrig har været så stresset som nu. Stress er en overskrift på frygt. Den eneste måde at slippe frygten er at se den i ”øjnene” og erkende at den ikke er virkelig og gør at du vil handle i panik i stedet for at lytte til din intuition som er din sjæl og åndelige selv som taler til dig.

En handling kan lige så vel være at slukke alt og meditere, meditation er et utroligt vigtigt redskab til kom ind til kilden og bedre lytte og væren i nærvær med dit åndelige selv.

Et hvert liv har et formål den større plan og det formål kommer først i spil vi overgiver os til kærligheden, styrken og lyset i os og skinne frygten væk.

I kærlighed

Luna Glavind

Kan du lide vores indhold, del med dit netværk
Facebook
Facebook
Follow by Email
LinkedIn
Google+
Google+
https://intuitivconsult.dk/med-frygten-som-vejviser/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *