Meditation

Vand lilje

Meditation

Meditation er mange ting, det er ikke kun at sidde i lotus stilling og sige lyde. Det er også at gå langs stranden, sidde på en sten og kigge ud over vandet eller fiske. Det kan også være når man er på jagt og bare sidder i stilhed i naturen. Det er dog ikke altid at de muligheder er tilgængelige og meditation er ekstremt vigtigt for os som mennesker, for at være velfungerende og bevare overblikket og roen.  Det er også vigtigt i arbejdet med sig selv, til opvågning af møllehjulet af den verden du ser, vælger du at se den med kærlighed og tillid eller vælger du offerrolle, frygt, angst, depression, vrede osv. Meditationstræning er med til at bevidstgøre om dig om de valg du har og finde fred i dig selv.  Du kommer ind til dit sande naturlige jeg som er din identitet. I det spirituelle arbejde er det et must.

På kan på youtube kanalen Luna Glavind benytte flere forskellige guidede meditationer helt gratis.

Kursus og uddannelse

Meditation med hest.

Når du ser på en hest i løbet af en dag, så vil den stå og meditere ind imellem, den sover ikke, dens instinkter er parat hvis den skal flygte men ellers er den i en dyb ro i sig selv, den meditere.

I 2016 begyndte jeg at tilbyde meditation med hest. Det giver en helt anden oplevelse end at gøre det uden. En af mine elever som er vant til at meditere og kender den vidunderlige og ubeskrivelige tilstand man kan komme i, var med til generalprøven og hun udtalte : ” Det er ubeskriveligt hvor stort det er, når hesten møder en i den tilstand, noget helt andet end jeg ellers har oplevet, det skal jeg straks hjem og prøve med mine egen heste”

Her i 2019 kommer der tilbud under arrangementer når jeg udbyder det igen MEN du kan også booke Luna Glavind til at komme og guide til meditation og hvis ønskes et kursus som også indebære telepati øvelser. Det kan foregå i ridehus eller i stalden. Der skal mindst være 4 deltagere.

Du kan skrive over kontakt eller kontakte Luna På tlf. 60693638 og høre nærmere*

I alt hvad vi tilbyder er der meditation med i programmet.

 ”Arrangementer

Kursus og uddannelse

Comments are closed.