Når det er tid til at sige farvel…..

Når det er tid til at sige farvel og hjertelig tak for denne gang ♠

Når jeg i mit arbejde som telepat og healer møder dyr der har en lidelse, er det for det meste healing og et budskab til ejeren, der kan skabe helbredelse. Nogen gange vil dyret bare gerne have lov til at komme videre. De beder mig om at sige at det er blevet tid til at sige farvel.  Det kan være svært som ejer at tage denne beslutning og mange er bage for at gøre noget forkert. Derfor er det så vigtigt at spørge dyrene for de skal nok være ærlige, det er de altid, de kan ikke andet. Som med mennesker så kan et ændre syn på tingene gøre en kæmpe forskel.

Der kommer en tid hvor udløbsdatoen i denne krop er nået og det er tid til at sige farvel og hjertelig tak for denne gang. Det er vigtigt at huske, at selv om der ikke er en fysisk krop, så er vi alle en i helheden. Vi kan altid når vi vil, mærke og lytte til vores dyr og mennekser på den anden side. For det er bare sådan at vi mennesker og dyr har en krop og en personlighed men det er ikke vores identitet, det er vores udtryksformer i verden. Vores identitet er på et helt andet plan, det er den energi, ånd, sjæl, liv, guddomlighed, Prana, essens, intuition eller hvad man ønsker at kalde den. Det er det samme, kroppen og personligheden er INTET uden den.

Det er så vigtigt for vores fred med os selv at vi acceptere andres exit og er taknemmelig for det som de har budt ind imens de var her på jorden. Hvis fokus er for meget på at have mistet så kan det som det var vigtigt at lære at vedkommen tilstedeværelse dyr eller mennesker ikke lært og taknemmeligheden for den rolle som de har spillet for en ikke erkendes.

Vi er alle læremestre for hinanden, statister til det, som vi skal lære at se i et andet lys, derfor er tilgivelse i den sande form så altafgørende for vores livskavlitet.

Det er helt ok og vigtigt at føle og erkende sorg, over at noget vi oplevede, som levede og givende i vores liv er væk, det er bare også vigtigt lige at få kigget indad og hvad det handler om, var der noget som kunne ses anderledes så der er mere kærlighed og accept i det som der sker, for vi styre ikke hvad der sker, vi styre kun hvordan vi vælger at opfatte det som sker.

Det mest gavnlige for fred vil altid være accept helt ind til det dybeste selv.

Det kræver bevidsthed og arbejde for at ville have fred, der er ingen som slipper for dette arbejde, det er kun et spørgsmål om hvornår at du tager beslutningen for at tage ansvar for din opfattelse og dom over verden, mennesker og dyr. Vi dømmer bare ikke dyr så meget som mennesker fordi vi ikke har de samme forventninger til at de skal opfylde bestemte roller og derfor også behov. Vi har en forventning om at de elsker os ubetinget hvilket de gør, så det er mere vores tankemylder om frygten for at leve livet fuldt ud, bekymringer som gør dem syge og dårlige, det ophober sig i deres central nerve system, skaber ubalance.

Det kan rent faktisk være vildt smukt at sige farvel og hjertelig tak for denne gang, vi ses igen på den anden side. Vi styre ikke hvornår det er tid for nogen, ikke engang os selv så hvorfor ikke bare være taknemmelig og værdsætte, nyde alt levende omkring os ( også edderkopper og frøer 😉 )

I kærlighed

Luna Glavind

Kan du lide vores indhold, del med dit netværk
Facebook
Facebook
Follow by Email
LinkedIn
Google+
Google+
https://intuitivconsult.dk/naar-det-er-tid-til-at-sige-farvel/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *