Pets Coaching

Pige med to heste

Viser dit dyr dig en adfærd som du ikke forstår
og ikke ved hvad du skal gøre med?

Der findes altid en forklaring.

Alle som har dyr, kender den vidunderlige følelse af, at komme hjem eller i stalden efter en hård dag. Det at blive mødt at et dyr, som bare er så glad for at se en, får alt som var lige inden, til at forsvinde som dug for solen.

Frustrationen når de ikke fungere optimalt, er derfor stor og kommer hurtigt til at fylde meget. Det er ikke altid nemt at se klart i denne sitution. Det kan være manglende fremdrift, skader, sygdom ( som dyrlægen ikke forstår) stressfyldt adfærd og dalende humør m.m.. Det er her, at en session med telepati, healing og coaching kommer ind i billedet.

En session indeholder telepati og healing med dit dyr og coaching til dig. Dyret har i noget tid med sin mimik, adfærd og kropssprog over noget tid ,prøvet fortælle dig, hvad de ser i dit ubevidste som vil være godt for dig, at blive bevidst om. Vi har som mennesker utrolig mange ubevidste mønstre som er usunde for os og især heste er mestrer i at vise os vejen. De reagere på alt som vi har i vores ubevidste energi system og viser det på forskellige måder. Det kan være at der er noget kost eller ridning som den vil have ændret, det kan også være noget helt tredie 🙂

Hunde og katte bliver over tid påvirket af vores tilstand og personlighed og viser det også, der går bare længere tid end med heste.

Figur af pote

Sådan foregår en session.

Sessionen starter med at du fortæller mig hvad du oplever, derefter telepatere jeg med dyret som modtager healing imens. Jeg samler det hele og vi går i dybden med det, som det virkelig handler om og får det forløst. Du vil modtage redskaber til at arbejde videre med tingene.

Det handler ikke om at du skal lave om på dig selv men at du bliver sundere i den du er og acceptere dig selv, som den du i virkeligheden er, den ser dit dyr og vil gøre alt for dig når du er der. Din indsigt i dig selv og dit dyr bliver ganget med 1000 og dit forhold dybere og tættere.

Det fantastiske er, at når vi tager vores ansvar hjem og begynder at arbejde med os selv, så slipper dyrene og bliver sig selv, glade og støttende i vores proces.

En session kan foregå enten ved at jeg køre ud eller over telefon/zoom ( der har du sendt mig et billede af dit dyr og kort beskrevet din oplevelse, inden sessionen )

Se her hvad du kan få ud af en session med Luna Glavind.

Figur af pote
Hund ligger i højt græs

Sådan bestiller du tid:

Du kan bestille tid til begge via booking, du er også velkommen til at skrive til os over kontakt.

 

Priser:

Udkørsel: Telepati og coaching med healing 850,00 kr. inkl. moms + kørsel

Via zoom/telefon:  850,00 kr. inkl. moms.

Opfølgende coaching session over telefon 30 minutter  575 kr.

Betaling via Mobile Pay 99396 eller bank overførelse 3409 12646067 faktura modtages på e-mail.

Afbud: 

Inden for 12 timer af talt tid opkræves 50 % af prisen.

Zoom:

Kender du ikke Zoom, så klik her

Comments are closed.